Bedava E-arşiv Fatura Programı İle Kafa Karışıklığına Son!

509 Nolu Vergi Usul Kanun Tebliği ile 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren vergi mükelleflerine kesilen 5 bin ve üzeri faturalar e-Belge Portalı üzerinden e-Arşiv fatura olarak kesilmek zorunda. Bu tutar vergi mükellefi olmayan kişilere kesilen faturalar için 30 bin TL olarak belirlendi. Yaklaşık 6 ay içerisinde tüm faturaların e-arşiv fatura üzerinden kesileceği duyurusu GİB tarafından bilgisi verildi.

Bu süreçte oluşturacağınız e-arşiv faturalarınızın düzenlenmesi, arşivlenmesi, vergi usul kanuna uygun bir şekilde alıcısına gönderilmesi gibi kısımlarda yaşanacak pek çok sorun bulunmaktadır. 

ATEK TEKNOLOJİ‘nin bu sorunların çözümünü amaçlayan e-arşiv fatura portal uygulaması sayesinde e-arşiv faturalarınızı dijital ortamda hızlıca fatura oluşturabilir, arşivleyebilir, dijital olarak muhasebeleştirebilir ve müşterilerinize kolayca elektronik fatura gönderebilirsiniz. İş süreçlerinizi ve ticaretinizi hızlandırarak şirketinizin verimliliğini artırabilir, kaynaklarınızı şirketinize güç kazandıracak alanlara yönlendirebilirsiniz.

Hemen portal uygulamamızı ücretsiz denemek için www.earsivfaturamerkezi.com adresimizi ziyaret edin.


ATEK MEDYA Eğitim, Ölçüm, Yazılım Teknolojileri ve Danışmanlık Hizmetleri

+90 312 431 13 53

Şehit Osman Avcı Mah. Meleki Cad. İNCİ LİFE Rezidans A-Blok No:113 Etimesgut – ANKARA


 

2 thoughts on “Bedava E-arşiv Fatura Programı İle Kafa Karışıklığına Son!”

Bir yanıt yazın